Stumper | Rester | Tilbud

Stumpelager

På vores adresse i Glostrup finder du vores stumpelager, som rummer alverdens reststykker i vores forskellige metaller.

De afskårne emner som andre sender direkte til skrot, opbevarer vi på vores stumpelager, især til glæde og gavn for små selvstændige og mindre maskinfabrikker.

 

Se vores åbningstider

Er du privatkunde? Læs mere her

 

Stumpeliste

Større reststykker fra plade, emnerør eller stænger er registreret i vores stumpeliste.
Listen bliver løbende opdateret med reststykker, når vi har skåret.

 

Se stumpelisten her

OBS! Kun større reststykker af rør, stang og plade er registreret i stumpelisten

 

Listen opdateres ca. hver anden uge og der tages derfor forbehold for udsolgte varer.
Det er en god idé at sætte reststykket i ordre, før du tager af sted mod os. Selvom det hører til sjældenhederne, så er det ærgerligt at køre forgæves efter et reststykke, som netop er blevet solgt.

Finder du et reststykke på stumpelisten, som falder i din interesse, kan du for bestilling bare kontakte os


mail@metalcentret.dk | 43 63 21 22

 

Stumpelager på 1. sal (profiler, rør & tyndplade)

- OBS! Fremgår ikke af stumpelisten -

På grund af det store flow af stumper igennem virksomheden registrerer vi kun de større reststykker i plade- og stangmateriale på vores stumpeliste.
Mindre emner (op til 2 meter) i profiler, rør og tyndplade er ikke registreret, men kræver derimod at du møder op på vores adresse i Glostrup.

Her har vi en hel etage reserveret til reststykker og stumper, som vi tilbyder til meget nedsat pris frem for at sende til skrot.
Du belønnes i høj grad for at gå på opdagelse i vores stumpevarer, da der her hurtigt kan spares flere hundrede kroner ved at tage reststykker, frem for at skære/klippe fra en ”frisk” hyldevare.

 

Læs mere om vores priser her

 

Selvom reststykket måske ikke er helt dine ønskede mål, så gives der en mærkbar rabat, hvis du er villig til at gå på kompromis – og vi slipper for at skrotte metallet.
Finder du en rest, som viser sig at være for stor til dit ønskede mål, kan vi selvfølgelig være behjælpelige med skæring eller klip.

 

Læs mere om skæring på fixmål

 

Spar tid & penge

Der er gode penge at spare på at købe overskydende stykker fra skæreopgaver, da du slipper for at betale skæreomkostning og fixmålstillæg.
Mange glemmer dog desuden, at der tilmed er en betragtelig tidsbesparelse ved at købe reststykker.
Du kan tage et kig i stumpelisten, få en pris på mail eller telefon og tage af sted mod Ejby Industrivej 100 – alt sammen på en og samme dag. Dette giver i sagens natur en fleksibilitet, som andre i branchen har svært ved at matche.

 

Tilbud

Varer kan hos os komme på tilbud af flere årsager; lagertilpasning, vigende efterspørgsel, stoppet produktion, restpartier og mindre fejl i materialet.
Helt overordnet sker der en løbende tilpasning af vores lagersortiment til den aktuelle efterspørgsel i markedet. Samtidig supplerer vi op med nye varegrupper og legeringer. Denne tilpasning gør at visse varenumre sælges stærkt nedsat, for at gøre plads til nye varer.

Udsalg af aluminium EN-AW 6262

Udover lagervarer, der udgår, så har vi også i visse tilfælde restpartier af specialproduktioner til overs, som vi sælger stærkt nedsat. Der kan være tale om eloxerede eller lakerede produkter, som kun føres så længe lager haves.
Vi giver en ganske betragtelig rabat på restpartier og udgående varer. De eneste betingelser for at benytte de gode tilbud er, at du køber varen som beset og at den aftages som hel enhed.
Dog er vi naturligvis behjælpelige med opskæring af varen, hvis du skulle ønske dette.

 

Fandt du ikke det, du søgte?

Hvis ikke stumpelisten har det, du søger, så kan vi selvfølgelig altid tage en fuld længde fra hylden og skære på dine ønskede mål – uanset om du kun skal bruge et enkelt stykke – eller ønsker at købe den fulde længde opskåret. Søg vores fulde program eller kontakt os med din konkrete forespørgsel.

 

mail@metalcentret.dk | 43 63 21 22

Stumper | Rester | Tilbud
Tilbuds-og-stumpeliste