Stænger | Plader | Rør | Profiler | Tråd m.m.

Rustfrit stål

Rustfrit stål er en af de nyere varegrupper, vi har taget til lager som supplement til vores meget store udvalg i aluminium.

Selvom der findes et utal af forskellige legeringer i rustfrit stål, dækkes langt størstedelen af behovet af de øverste 3 legeringer:

 

AISI 304 (1.4301)

AISI 304 er superstandarden inden for disse tre nævnte rustfrie stål legeringer – hvis man tager et emne i rustfrit stål, er sandsynligheden for, at der er tale om AISI 304 meget høj.
I udgangspunktet er vores varer varmvalsede og dermed ikke oplagte til dekorativ brug, men grundet efterspørgslen efter eksempelvis slebne produkter, lagerfører vi også visse rustfrie dimensioner i slebet korn 240.

Som halvfabrikata findes legeringen i både runde rør, firkant rør, L-profil (vinkel), U-profil, bånd, fladstangplade og rundstang.

 

Se hele udvalget i rustfrit stål AISI 304

 

AISI 303 (1.4305)

AISI 303 er standard automatkvaliteten i rustfrit stål. For at forbedre de spåntagende egenskaber er der tilsat spor af svovl, hvilke dog gør, at man ikke kan opnå samme blanke overflade som med AIS304 i spåntagende bearbejdning.

Som halvfabrikata findes AISI 303 i rundstang.

 

Se hele udvalget i rustfrit stål AISI 303 (automat)

 

AISI 316L (1.4404 / 1.4571) - Syrefast

AISI 316L findes i flere varianter, men grundlæggende er det den syrefaste udgave af rustfrit stål, og anvendes derfor der, hvor der stilles højere krav til korrossionsbestandigheden.
Ligesom med AISI 304 ligger vores syrefaste rustfrie stål på lager i varmvalset kvalitet.

Som halvfabrikata findes AISI 316L i både Ø-stang, runde rør og fladstang.

 

Se hele udvalget i rustfrit stål AISI 316L (syrefast)

 

AISI 301 (1.4310)

AISI 301 bliver i daglig tale kaldt Ursus-tråd og er en blanktrukket/poleret fjedertråd i ring. Tråden ligger i området fra Ø 0,2mm – 6,00 mm og indholdet i ringene varierer mellem 2kg og 15kg alt efter trådens tykkelse.
Alle ringe op til og med 1,0 mm i diameter kan kun købes i hele enheder, hvorimod ringe over 1,00 mm kan deles mod et gebyr. Ligesom alle andre produkter fra os, opnås den bedste kilopris ved køb af hele enheder.

Som halvfabrikata findes legeringen som fjedertråd.

Vi er desuden også lagerførende i fortinnet jernfjedertråd kaldet Röslau Tråd.

 

Kan du ikke finde, det du søger?

Hvis ikke du lige kan finde det, du søger, kan det godt være, vi kan skaffe varen til dig alligevel.
Vi har ugentlige leveringer fra hele Europa, og kan hjemtage mange dimensioner, som ikke er en del af det faste lagerprogram.

 

mail@metalcentret.dk | 43 63 21 22

Stænger | Plader | Rør | Profiler | Tråd m.m.
Rustfrit Stål