Skæring på fixmål

Skæring af metaller

Alt hvad der ikke ekspederes som hele længder hos os, betegner vi som ”skåret på fixmål”, men inden for denne betegnelse er der et væld af individuelle løsninger.
Det er i høj grad op til dine præferencer, hvilken løsning, vi vælger. Hvad er vigtigst; hurtig levering, billigste pris eller en helt tredje parameter?

Er du privatkunde? Læs mere her

 

Kender du vores stumpeliste?

Inden, du forespørger på et eller flere emner skåret fra en ’frisk vare’, så er det en rigtig god idé at tage et kig i vores stumpeliste. Her er registreret større reststykker, som sælges uden fixtillæg og saveomkostning. Tilmed er varen klar til afhentning eller afsending, da der jo ikke er påkrævet nogen bearbejdningstid.
Er du generelt nysgerrig på vores stumpeudvalg og andre nedsatte varer, kan du læse meget mere om dette under siden med Stumpeliste & tilbud.

Hvis ikke du kan finde, hvad du skal bruge i stumpelisten, så har vi andre løsningsmuligheder nedenfor.

 

Stor skærekapacitet

Vi har i 2020 fået udviddet vores skærekapacitet markant på både aluminium og rødmetal og kan derfor nu tilbyde endnu hurtigere leveringstider og skarpere priser på blandt andet serieskæringer.

Det betyder, at vi kan tage større serier ind end tidligere - så giv os gerne en udfordring og vi skal gøre hvad, vi kan for at vende retur med en skarp pris og ekspeditionstid!

 

Enkelte emner eller større serieskæring

Med vores meget brede lagerprogram har vi mulighed for at levere emner som, du ønsker – hvad enten det er en enkelt enhed på fixmål eller en stor serieskæring med flere forskellige skæremål. Dette giver en fleksibilitet som kan være gavnlig – især i forbindelse med hastesager, hvor tiden er den helt afgørende faktor.
Efterspørgslen er i de senere år gået i retning af et specifikt antal emner skåret på et ønsket mål. Hvad enten der er tale om aluminiumsklodser, der skal viderebearbejdes eller aluminiumsprofiler, der omgående skal påmonteres – så er convenience og en minimal håndtering af reststykker i højsædet. Dette skaber i sagens natur spildmateriale, men vi kan skrotte det for dig således, at det ikke er din hovedpine.

Aluminium_Skaering

 

Reststykker kan medleveres

På trods af at udviklingen går i retning af flere emner leveret på præcist antal og mål, så er der stadig en betydelig gruppe af vores kunder, der ønsker reststykket medleveret til en favorabel pris. Reststykket kan bruges til andre opgaver eller supplere op i tilfælde af et eller flere af de færdige emner ikke klarer kvalitetskontrollen.

 

Skæretolerancer

Alt efter hvilken sav, vi tager i brug til behandlingen af din ordre, er skæretolerancer en vigtig ting at holde sig for øje.
Hos os er skæretolerancen i udgangspunktet -0/+2mm, men kan ved større emner godt være anderledes. Især ved emner, der skal efterbearbejdes er det altafgørende, at der tages højde for forskel mellem brutto- og nettomål. 
Har du spørgsmål eller krav vedrørende skæretolerancer, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har stor erfaring ud i skæresager og kan i dialog med dig finde den optimale løsning.

 

Se vores åbningstider

 

Mange løsningsmuligheder

Uanset hvad, er du meget velkommen til at kontakte os med din opgave – også selvom du ikke lige umiddelbart kan finde en dimension i vores lagerprogram, der ser optimal ud.
Vores erfarne sælgere ved, at der er mange måder at løse den samme skæresag på, så nogle gange kan vi give et bud på en løsning, som måske ikke falder dig lige for.
Kan der bruges fladstangsmateriale frem for skåret plade? Er det muligt at dellevere en mængde her og nu – og derefter supplere op med den resterende mængde på et senere tidspunkt? 
Det handler i sidste ende om dialogen mellem dig og os. På den måde finder vi den bedste løsning.

Giv os en udfordring – så skal vi gøre os umage for at give et seriøst og konkurrencedygtigt bud retur.

 

mail@metalcentret.dk | 43 63 21 22

Skæring på fixmål
skaering-paa-fixmaal