EN-AW 5005A | Eloxerede plader i Alu

Aluminium EN-AW 5005A

Indhold: AlMg1

MC-farvekode: -

Den sidste legering i EN-AW 5000-serien er EN-AW 5005A findes kun som plade, men i flere kvaliteter. Legeringen anvendes først og fremmest til eloxerede emner, da det oftest giver de bedste dekorative resultater.

 

Se vores udvalg i EN-AW 5005

 

Der findes som udgangspunkt to kvaliteter - normalkvalitet (NQ), hvor der stilles mindre krav til eloxeringens ensartethed, og eloxalkvalitet (EQ) for højeste krav til eloxeringens resultat.
EN-AW 5005A har gode korrosionsegenskaber – hvorfor pladerne også bruges på bygningsfacader.

I tilstand H14 – som er den typiske tilstand for EN-AW 5005A – er pladerne desuden nemme at bukke.

 

Eloxerede plader

Udover aluminiumsplader med almindelig rå/valset overflade, har vi også enkelte specialplader. Du finder således både eloxerede plader (12-15my), eloxalkvalitets plader og plader med stållook i vores faste lagersortiment.

Se udvalg i Eloxerede plader

Aluminium_Eloxeret_Plade

Pladerne er beklædt med en beskyttelsesfolie, som nemt fjernes før, under eller efter opsætning.

 

Den eloxerede (anodiserede) overflade gør pladen modstandsdygtig over for korrosion og lettere stød/slag. Dette er især efterspurgt ved dekorativ brug.

Læs mere om eloxering

 

Plader med "Rustfrit Stållook"

”Stållook”-plader er at sammenligne med rustfrie slebne plader, men har aluminiums egenskaber (herunder lethed) frem for hvad der kendertegner de rustfrie plader. De bruges ofte som stænkplader og i andre dekorative sammenhænge.

Aluplader med slebet rustfrit-look

Aluminium_Rustfrit_Staal_Plade

 

Skæring og klip på dine mål

Vi har stor erfaring og hastighed, når det gælder både små og store skæresager, så ønsker du leveret emner på færdigmål er vi klar til at assistere. Oplys os gerne om antal og leveringstermin, da dette giver os et godt udgangspunkt for at tilbyde som dellevering med eller uden eventuelle reststykker.

Kontakt gerne vores salgsafdeling på 43 63 21 22 for at få et snak om dine muligheder.

Læs mere om skæring

 

Andre forespørgsler i EN-AW 5005A?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du søger andre dimensioner eller faconer end dem, du finder her på hjemmesiden. Vi har mangeårige samarbejder med leverandører over hele Europa og dette giver os i høj grad mulighed for at hjælpe, hvis du har mulighed for at vente på varen hjemkommer.

Send os din forespørgsel med angivelse af mængde og leveringstermin på

mail@metalcentret.dk

EN-AW 5005A | Eloxerede plader i Alu
EN-AW 5005A