Tinbronze (JM3)

Tinbronze (JM3)

Betegnelse: CuSn12

MC-farvekode: Gul

Tinbronze er - udover lejebronze (Rg7) - den anden klassiske støbelegering inden for bronze og som den kemiske sammensætning antyder, så er tinindholdet her 12%.

 

Se udvalget i Tinbronze

 

Pga. det højere tinindhold, er CuSn12 dyrere end lejebronzen, men til gengæld udviser legeringen også en højere slidstyrke og korrosionsbestandighed, især overfor saltvand. Derfor er tinbronze i sagens natur en meget brugt legering i skibsindustrien, hvor påvirkningen fra havvand er massiv.

Direkte fra vores lager i Glostrup kan vi levere tinbronze i Ø-stænger og emnerør.

Har du lyst til at sammenligne de forskellige tekniske data for vores bronzelegeringer med hinanden, kan du se nærmere i vores legeringsoversigt.

Er dine krav til styrke og korrosionsbestandighed ikke så høje som tinbronzen tilbyder, kan du med fordel læse mere om den prisvenligere lejebronze, som vi har i et endnu større udvalg - direkte fra lager i Glostrup.

 

Til forskel fra andre metaller i vores sortiment, så benævnes bronzerør som [udvendigt mål] x [indvendigt mål]. Desuden ligger rør på plustolerancer hvilket sikrer, at emner kan færdiggøres til nærmeste runde tal i 5mm intervaller.

Eksempelvis: Bronzerør 102x48 - hvor de lidt "skæve" mål er udtryk for bruttomål, der i dette tilfælde gør det muligt at få et færdigt emne med en udvendig diameter på 100mm og en indvendig på 50mm.

 

Søger du andre faconer eller dimensioner? 

Vi kan med kort leveringstid hjemtage andre bronze faconer og dimensioner, end dem der fremgår af vores faste lagersortiment.
Vi modtager ugentlige leverancer fra værkslagre i Europa, så kan du vente ca. 1 uges tid, har vi et endnu større udbud til rådighed.
Dette er desuden også gældende for andre bronzelegeringer end de fire bronzetyper, vi ligger fast inde med.

 

Kontakt os med din forespørgsel

mail@metalcentret.dk | 43 63 21 22

- Så skal vi gøre os umage for at vende retur med en skarp pris!

Tinbronze (JM3)
Tinbronze (JM3)