Röslau Tråd

Röslau© fjedertråd

Fjedertråd bliver hovedsagelig brugt til det, tråden bliver betegnet som – fjedre.
Röslau tråd er en ren, blank ståltråd og derfor modtagelig for rust.

 

Se udvalget af Röslau fjedertråd

 

Vores udvalg af fjedertråd starter ved Ø 0,09mm og strækker sig op til 10,0mm og der imellem har vi et ganske finmasket udvalg – på spole, i ring, i fabrikationsring eller i enkelte tilfælde som rette længder.

  • Som spole á 100g fås fjedertråden i området fra Ø 0,09mm – 0,4mm.
  • Som ring á 100g, 500g og 1000g (indpakket i pergamentpapir) fås tråden mellem 0,2mm – 5,5mm.
  • Fabrikationsring kan deles til en ring på din ønskede mængde (dog min. 2kg med tolerance på +/-1kg). Fabrikationsringe delt er i udgangspunktet billigere end færdigproducerede ringe og spoler. Især ved større mængder er der således penge at spare.
  • Fjedertråden fås også i rette længder i styk á ca. 1000mm i udvalgte dimensioner.
  • Rosa tråd (også kendt som afskæretråd) fås i 0,4mm – 1,0mm i enkelte dimensioner. Denne kvalitet benyttes blandt andet til at skære i gasbeton og andre våde og bløde materialer.

 

Vi har adgang til at hjemtage flere størrelser Röslau fjedertråd end, der fremgår af vores faste lagersortiment, så spørg os endelig, hvis ikke du kan finde den dimension eller størrelse, du søger.

mail@metalcentret.dk | 43 63 21 22

 

Musiktråd (skaffevare)

Til tider omtales Röslau tråd også som ”klavertråd” eller ”pianotråd”, fordi den – i meget forædlet form – bliver brugt til fremstilling af musikstrenge. Især klaver, guitar og strygeinstrumenter.
Fjedertråden i vores lagersortimentet er dog ikke egnet til musikstrenge.
Röslau ”Blau” som musiktråden også kaldes, skal hjemtages separat. Send os gerne din forespørgsel på mail@metalcentret.dk, hvis du ønsker pris og leveringstid oplyst.

Röslau Tråd
Röslau Tråd