Aluminium EN-AW 6262

EN-AW 6262 (AlMgSiPb)

EN-AW 6262 – også blot kaldet ”SiPb” - er en aluminiumslegering, der de seneste år har mistet mere og mere relevans grundet legeringens tilladte blyindhold.
Vi har dog et restlager af denne legering, som intet fejler, men som simpelthen er blevet mindre anvendelig i visse brancher. Skal du derfor bruge en aluminiumslegering i en super drejekvalitet og som har en god eloxerbarhed, så kan den fåes til en billig pris. Hvis altså du ikke har krav til at slutproduktet skal være RoHS-kompatibelt. 

Se restlager af EN-AW 6262

Send en konkret forespørgsel og få en skarp pris!

Se legeringsoversigt med teknisk data

Hvad er RoHS-direktivet?

 

Blyfrit alternativ: EN-AW 6026 (AlSiMgBi) 

  Som alternativ til EN-AW 6262, som udfases løbende, har vi taget et RoHS-kompatibelt alternativ på lager - EN-AW 6026. Denne legering har også gode spåntagende egenskaber og er tilmed eloxeringsvenlig, så har du været vant til at arbejde i netop EN-AW 6262, så er EN-AW 6026 en relevant legering at undersøge nærmere.

  Læs mere om EN-AW 6026

   

  Skæring på dine ønskede mål

  Uanset hvilken legering og dimension, du vælger, har vi god mulighed for at skære det antal, du skal bruge. Vi har en større maskinpark klar, og vi tilbyder stærkt konkurrencedygtige priser - både med pris på skæring separat eller som en all-inclusive pris for både metal, skæring, emballering og levering.
  Desuden foretrækker mange af vores kunder skæring, således at varen pakkes i EUR-paller og dermed leveres klar til din produktion.
  Der er med andre ord mange muligheder - og tag gerne en dialog med os omkring, hvad der er den bedste løsning er for dig.

  Læs mere om skæring af metaller

   

  Aluminium EN-AW 6262

  Kemisk sammensætning: AlMgSiPb

  MC-farvekode: Orange

   

  Søger du andre dimensioner eller legeringer?

  Finder du ikke den dimension i EN-AW 6262, som du skal bruge, er du altid meget velkommen til at kontakte os.
  Vi har mange års erfaring fra branchen og ved i høj grad, hvad der hurtigt kan lade sig gøre.
  Desuden har vi mange ugentlige leveringer fra hele Europa, så leveringstiden er ikke nødvendigvis lang.

   

  mail@metalcentret.dk | 43 63 21 22

  EN-AW 6262