Stort lagerprogram i Glostrup - klar til levering!

Dag-til-dag levering

Vores massive lagerprogram giver os en kæmpe styrke mht. fleksibilitet og muligheden for hurtig levering til vores mange metalforbrugende kunder.

Vi udvider desuden løbende vores lagersortiment for at øge leveringsevnen og dermed imødekomme det store behov for haste-leveringer.

Er du privatkunde? Læs mere her

 

Metalbranchens 'brandslukker'

Dagligt klargør vi ordrer både til ’afhenter’-kunder, samt afsender alt fra små postpakker, henover storformat pladerammer og 6 meter gods til erhvervsadresser i hele Norden.

Bestiller du lagervarer inden kl. 12.00 kan vi afsende varerne samme dag - med forventet levering hos dig dagen efter. I langt de fleste tilfælde kan vi desuden nå at skære varen på dine ønskede mål.

Læs mere om skæring

Giv os en udfordring - vi plejer at kunne klare den!

  

2 specialbyggede lastbiler

Udover Nordens bredeste sortiment i halvfabrikata råder vi over 2 specialbyggede lastbiler, som dagligt leverer til hele Storkøbenhavn. Dette giver yderligere fleksibilitet og mindsker tilmed behovet for emballage, da vi har kontrol over håndteringen helt fra ordren modtages til varen er fremme hos dig.

Vi leverer med egne lastbiler dagligt inden for vores åbningstid.

Husk altid at oplyse særlige forhold/bemærkninger - fx bestemt åbningstid, kontaktperson, portnummer mv.

Bemærk vi har ikke en truck på lastbilerne. Hvis du ikke har mulighed for at kunne aflæsse det selv kan vi måske pakke det anderledes. Snak med os og se om vi kan finde en løsning!

 

Hele længder eller skårne emner

Skæreopgaver kræver i udgangspunktet lidt mere behandlingstid, men vi har mange måder at løse opgaven på, så giv os endelig en udfordring!

Læs mere om skæring på fixmål

Kan der bruges fladstangsmateriale frem for skåret plade og dermed spare tid på skæringen? Er det muligt at dellevere en mængde her og nu – og derefter supplere op med den resterende mængde på et senere tidspunkt?

Mulighederne er ofte mange, og vi er erfarne udi hvad der kan lade sig gøre.

 

Specialfremstillet emballage

I tilfælde af, at du har specielle krav til emballering af dine varer før afsendelse, kan vi også være behjælpelige her. Vores datterselskab ”Kassefabrikken” er specialiseret i fremstilling af kasser, paller mv. i varmebehandlet træ – og certificeret iht. ISPM 15.

Ring til Michael fra Kassefabrikken40 37 54 34

 

Flere løsningsmuligheder

Det er vores erfaring, at den selvsamme opgave kan løses på en række forskellige måder, når man ser nærmere på de enkelte komponenter i den samlede leverance.
Hvilket metal/legering skal der bruges? Er der tale om hele længder eller opskæring på fixmål? Er der krav til emballering? Hvor meget haster det – og er der mulighed for dellevering?
Vores erfarne salgsmedarbejdere sidder klar til at give bud på de alternative løsninger, vi kan tilbyde.

Der er mange måder at komme i mål på – og den bedste løsning fra kunde til kunde varierer i høj grad.
Nøglen til den optimale ’pakke’ for dig er med andre ord dialog om dine behov.

 

mail@metalcentret.dk | 43 63 21 22

Stort lagerprogram i Glostrup - klar til levering!
Dag-til-dag-levering