dkFlag.png
English
DE
Aluminium
Messing
Kobber
Bronze
Rustfrit Stål
Diverse metaller
Stumpe-Lager
Tilbudsvarer
HTML:
Metalcentret A/S - Lederskifte hos Metalcentret Nyhedsbrev fra Metalcentret
Metalcentret A/S
Lederskifte hos Metalcentret
Ny adm. direktør hos Metalcentret i Glostrup

pr. 21. september

1. januar 2017 får selskabet ny hovedaktionær, og denne har indstillet, at Bo Bjerregaard Nielsen straks ansættes som adm. direktør.

Bo er 32 år og har siddet i selskabets bestyrelse siden 2013. Han er uddannet civilingeniør (maskin) og har netop afsluttet sit ph.d.-projekt.

Bo har undervejs erhvervet sig praktisk erfaring fra to år i Forsvaret og senere to år med design og konstruktion af specialmaskiner i privat virksomhed.

MetalcentretForsideBillede
Business as usual

På trods af udskiftningen i ledelsen vil Metalcentret forsætte i samme spor som hidtid - dvs. omfattende lager til omgående levering.

Metalcentret er i en god gænge, og vore stabile og meget erfarne medarbejdere er fortsat klar til at betjene vore kunder, med deres alsidige og store viden.

Du vil forsat kunne bestille metaller ved at skrive en mail til mail@metalcentret.dk eller ring til os på 43 63 21 22. Det vil ligeledes fortsat også være mulig at få et overblik over vores sortiment og se hvilket varer, vi har klar til levering på www.metalcentret.dk/varekatalog

Vil du i kontakt med Bo

Du er velkommen til at skrive en mail til mail@metalcentret.dk eller ringe på 43 63 21 22 og spørger efter Bo Bjerregaard.

Frameld nyhedsbrevet

Kontakt Metalcentret A/S
NyhedsbrevKlik.png
NyhedsbrevArkiv.png
kompletLagerliste-site.png
A/S Metalcentret · Ejby Industrivej 100 · DK-2600 Glostrup · Telefon (+45) 43 63 21 22 · Lagerets åbningstider: Hverdage 7.30 – 15:30
CVR nr. 83983515 · mail@metalcentret.dk

Frameld dig nyhedsbrevet

lukbox.png