dkFlag.png
English
DE
Aluminium
Messing
Kobber
Bronze
Rustfrit Stål
Diverse metaller
Stumpe-Lager
Tilbudsvarer
HTML:
Metalcentret A/S - Danmarks laveste pris på aluminium? Nyhedsbrev fra Metalcentret
Metalcentret A/S
Danmarks laveste pris på aluminium?
Aluminium til 18,-/kg. Metalcentret Glostrup!

10. maj 2016

Den første sommerdag har været her og vi iler med en sidste forårsrengøring! Vi har tidligere lavet andre tilbud - men for de sidste lagerrester af aluminium legering 6262 har vi besluttet at tilbyde en helt ekstraordinært lav pris.

DU KAN DERFOR LAVE EN SUPER DEAL I MAJ MÅNED

Aluminium i legeringen 6262 udmærker sig ved, at være god at bearbejde og samtidig har den også gode egenskaber i forhold til både dekorativ og hård anodisering. 

Vi har forskellige hyldeveteraner - forskellige typer af stænger, som nu for alvor skal ud at gøre gavn. Forbehold for mellemsalg.

Hvis du vil vide mere.......om legeringen!

Tag fat i Peter Sutorius fra Metalcentret i Glostrup. Han er det nærmeste vi kommer en professor ud i metaller og deler gerne sin omfattende viden. Du kan træffe ham på 43 63 21 22.

Hvilke varer kan jeg få til 18,-/kg.?
Ring eller skriv - du kommer direkte igennem til salg!

Du er altid velkommen til at skrive på mail@metalcentret.dk eller ringe på 43 63 21 22 og få en god snak om metaller og de løsninger, som vi kan tilbyde dig. Husk at du kan kigge på vores sortiment på www.metalcentret.dk/varekatalog - du kan søge dig frem til præcis den vare, som du står og mangler og du kan med det samme se, om varen er på lager.

Frameld nyhedsbrevet

Kontakt Metalcentret A/S
NyhedsbrevKlik.png
NyhedsbrevArkiv.png
kompletLagerliste-site.png
A/S Metalcentret · Ejby Industrivej 100 · DK-2600 Glostrup · Telefon (+45) 43 63 21 22 · Lagerets åbningstider: Hverdage 7.30 – 15:30
CVR nr. 83983515 · mail@metalcentret.dk

Frameld dig nyhedsbrevet

lukbox.png