dkFlag.png
English
DE
Aluminium
Messing
Kobber
Bronze
Rustfrit Stål
Diverse metaller
Stumpe-Lager
Tilbudsvarer
HTML:
Metalcentret A/S - Rigtig vægt på varen = din indtjening Nyhedsbrev fra Metalcentret
Metalcentret A/S
Rigtig vægt på varen = din indtjening

HVAD SKAL VAREN KOSTE OG HVORFOR?

7. april 2016


Hos Metalcentret i Glostrup er vi gammeldags. Vi synes, at du skal betale for nøjagtig de kilo du køber.  

Når vi plukker og pakker din ordre, så bliver den undervejs vejet op på vores gode og pålidelige vægte, som løbende bliver kontrolleret af Force Technology. 

De priser du får på din faktura fra Metalcentret i Glostrup er derfor altid baseret på faktiske, opvejede kilo og aldrig en eller anden teoretisk vægt. Din ordre bliver som udgangspunkt leveret fra dag-til-dag; selvom vi bruger ekstra tid og omhyggelighed på at håndtere din ordre. Til gengæld kan du regne med, at du får den rette sammenhæng mellem kilo og pris.

Vi anbefaler altid, at du ud over selve prisen også fokuserer på vilkårene - er det en opvejet vægt eller er det en teoretisk vægt? Der kan være en del procenter i forskel!

Nyhedsbrev 27. december 2012Så er der gang i vægten hos Metalcentret i Glostrup
Hvad kommer der ellers af omkostninger?

Hos Metalcentret i Glostrup får du ikke miljøgebyrer og andre kreative gebyr-typer. 

Hvis din ordre kræver emballage - så betaler du for den og hvis du skal have varen leveret, så betaler du også for det (med mindre du har købt mange kg. - så kan vi finde på at levere din ordre uden fragtomkostninger for dig) - og skal du bruge en leverandørerklæring eller et certifikat, så får du også en pris på det.

NB! På levering af forskellige tråd-typer og rør-bøjninger betaler du et ekspeditionsgebyr på 50,-, da det typisk er helt små ordrer.

Men ellers kommer vi ikke til at bede dig om at betale noget som helst andet.

Ring eller skriv - du kommer direkte igennem til salg!

Du er altid velkommen til at skrive på mail@metalcentret.dk eller ringe på 43 63 21 22 og få en god snak om metaller og de løsninger, som vi kan tilbyde dig. Husk at du kan kigge på vores sortiment på www.metalcentret.dk/varekatalog - du kan søge dig frem til præcis den vare, som du står og mangler og du kan med det samme se, om varen er på lager.

Frameld nyhedsbrevet

Kontakt Metalcentret A/S
NyhedsbrevKlik.png
NyhedsbrevArkiv.png
kompletLagerliste-site.png
A/S Metalcentret · Ejby Industrivej 100 · DK-2600 Glostrup · Telefon (+45) 43 63 21 22 · Lagerets åbningstider: Hverdage 7.30 – 15:30
CVR nr. 83983515 · mail@metalcentret.dk

Frameld dig nyhedsbrevet

lukbox.png