dkFlag.png
English
DE
Aluminium
Messing
Kobber
Bronze
Rustfrit Stål
Diverse metaller
Stumpe-Lager
Tilbudsvarer
HTML:
Metalcentret A/S - PRISER i Metalcentret Glostrup Nyhedsbrev fra Metalcentret
Metalcentret A/S
PRISER i Metalcentret Glostrup
HVORFOR ER DER IKKE PRISER?

1. marts 2016

Vi har som forbrugere vænnet os til, at standardvarer kan søges på nettet. Samtidig er priserne i mange tilfælde synlige og det er med det samme muligt, at vurdere om det er en "fair handel". 

Også mange firmaer tilbyder deres firmakunder direkte adgang til priser og leveringsinformation - tit via hjemmesider, hvor kravet er, at du er oprettet som kunde og derfor har både login og password.

Dollar

Hvad sker der hos Metalcentret i Glostrup?

Vores sortiment rummer både de mest gængse varer og masser af dybt specialiserede varer - derfor tror vi ikke på, at du hverken pris- eller vejledningsmæssigt får det bedste ud af en flad pris på en hjemmeside! Til gengæld kan du med det samme søge efter en vare og få lagerstatus uden brug af password og login - søg her.

Du kan som kunde få leveret 5.000 varenumre fra dag-til-dag fra lager i Glostrup. Din pris afhænger af de kilo du køber, antallet af varenumre og din købsmæssige historik hos Metalcentret. Samtidig er priserne på metaller i perioder svingende og udvalget af legeringer omfattende. Derfor giver det ikke nogen mening, at præsentere priser på hjemmesiden - til gengæld kan du tale med eller skrive til en salgsafdeling, som sidder klar dagligt mellem 7.30 og 15.30 på telefon 43 63 21 22 og mail@metalcentret.dk

Vi tror ikke meget på telefonsystemer med gennemvalg og telefonsluser; derfor kommer du direkte igennem og kan få den rigtige dialog og vejledning omkring dit behov for metaller - og ud fra det kan du få den rigtige pris.

Hvorfor er Metalcentret nogle gange for dyre?

Hvis du skal bruge ganske få kilo af en vare, så er vores arbejde med at plukke og pakke din ordre det samme, som hvis du havde købt flere hundrede kilo. Derfor vil du opleve en høj kilopris i den situation. Til gengæld får du ikke uforståelige gebyrer på din faktura.

Hvis du derimod går ind i et tættere samarbejde omkring flere varenumre, flere kilo og måske endda en rammeaftale - ja, så vil du opleve priser på varerne, som kan matche det meste af det du ellers ser i markedet - og som udgangspunkt med levering fra dag-til-dag. Nøglen til de helt skarpe priser er dialog og aftale!

Vi er klar på mail og telefon - brug et par minutter på at tale med os - det kan være den bedste investering du har lavet!

Du er altid velkommen til at skrive på mail@metalcentret.dk eller ringe på 43 63 21 22 og få en god snak om metaller og de løsninger, som vi kan tilbyde dig. Husk at du kan kigge på vores sortiment på www.metalcentret.dk/varekatalog - du kan søge dig frem til præcis den vare, som du står og mangler og du kan med det samme se, om varen er på lager.

Frameld nyhedsbrevet

Kontakt Metalcentret A/S
NyhedsbrevKlik.png
NyhedsbrevArkiv.png
kompletLagerliste-site.png
A/S Metalcentret · Ejby Industrivej 100 · DK-2600 Glostrup · Telefon (+45) 43 63 21 22 · Lagerets åbningstider: Hverdage 7.30 – 15:30
CVR nr. 83983515 · mail@metalcentret.dk

Frameld dig nyhedsbrevet

lukbox.png