dkFlag.png
English
DE
Aluminium
Messing
Kobber
Bronze
Rustfrit Stål
Diverse metaller
Stumpe-Lager
Tilbudsvarer
HTML:
Metalcentret A/S - Tråd i forskellige metaller Nyhedsbrev fra Metalcentret
Metalcentret A/S
Tråd i forskellige metaller
Du kan få dag-til-dag levering af tråd i mange metaller!

27. oktober 2015

Tråd i forskellige metaller er et lidt overset område....indtil den dag du har behovet. Du kan købe forskellige typer af tråd hos forskellige leverandører - men det kan betyde ekstra omkostninger i form af gebyrer og fragt. Hvis du investerer et par minutter i at læse videre, så kan du få et overblik over dine muligheder hos Metalcentret i Glostrup. Vi kan - fra eget lager - levere et sortiment, som i bredde og dybde nok ikke bliver overgået.....og du kan som altid kombinere det med køb af vores øvrige sortiment; så du kan få de bedste priser. Og bestiller du i dag, så kan du som hovedregel have varerne hos dig i morgen.

Traad

Gode forslag er velkomne - som altid!

Nedenfor kan du se sortimentet med de mange forskellige muligheder for levering af tråd. Hvis du har forslag eller ønsker til andre varer indenfor tråd - som du gerne vil kunne købe fra vores lagersortiment, så ring til Peter Sutorius på 43 63 21 22. Han er også altid klar til en god snak/vejledning!

Kig på tråd-sortimentet her

Vi vil gerne tale med dig - ring eller skriv til os. Du kommer igennem til en erfaren medarbejder uden at lave gennemvalg!

Du er altid velkommen til at skrive på mail@metalcentret.dk eller ringe på 43 63 21 22 og få en god snak om tråd og de løsninger, som vi i øvrigt kan tilbyde dig. Husk at du kan kigge på vores sortiment på www.metalcentret.dk/varekatalog - du kan søge dig frem til præcis de metaller, som du står og mangler og du kan med det samme se, om varen er på lager.

Frameld nyhedsbrevet

Kontakt Metalcentret A/S
NyhedsbrevKlik.png
NyhedsbrevArkiv.png
kompletLagerliste-site.png
A/S Metalcentret · Ejby Industrivej 100 · DK-2600 Glostrup · Telefon (+45) 43 63 21 22 · Lagerets åbningstider: Hverdage 7.30 – 15:30
CVR nr. 83983515 · mail@metalcentret.dk

Frameld dig nyhedsbrevet

lukbox.png