dkFlag.png
English
DE
Aluminium
Messing
Kobber
Bronze
Rustfrit Stål
Diverse metaller
Stumpe-Lager
Tilbudsvarer
HTML:
Metalcentret A/S - Rustfri varer leveres fragtfrit Nyhedsbrev fra Metalcentret
Metalcentret A/S
Rustfri varer leveres fragtfrit
I uge 39 og 40 - fri levering af rustfrit

21. september 2015

Du har i 18 måneder kunnet købe rustfri stål hos Metalcentret i Glostrup. Vi har kunnet hilse et stigende antal kunder velkommen og ud fra tilbagemeldingerne har vi stille og roligt udvidet lagersortimentet. Du kan i dag finde et ganske omfattende lagersortiment, som du kan få leveret fra dag-til-dag eller hente i dag.

I denne uge og næste uge har du mulighed for at bestille fra sortimentet af rustfri varer og så leverer vi dem fragtfrit til dig (gælder brofast i Danmark).

NyhedRustfriNyhedsbrev

Gode forslag er velkomne

Nedenfor kan du se sortimentet indenfor de enkelte grupper af rustfrit og du kan også få bånd, tråd og 4kt-rør. Hvis du har forslag eller ønsker til andre rustfri varer, som du gerne vil kunne købe fra vores lagersortiment, så ring til Mikael Lynfort på 20 88 55 66.

Kig på sortimentet her

Vi vil gerne tale med dig - ring eller skriv til os

Du er altid velkommen til at skrive på mail@metalcentret.dk eller ringe på 43 63 21 22 og få en god snak om rustfri stål og de løsninger, som vi kan tilbyde dig. Husk at du kan kigge på vores sortiment på www.metalcentret.dk/varekatalog - du kan søge dig frem til præcis de metaller, som du står og mangler og du kan med det samme se, om varen er på lager.

Frameld nyhedsbrevet

Kontakt Metalcentret A/S
NyhedsbrevKlik.png
NyhedsbrevArkiv.png
kompletLagerliste-site.png
A/S Metalcentret · Ejby Industrivej 100 · DK-2600 Glostrup · Telefon (+45) 43 63 21 22 · Lagerets åbningstider: Hverdage 7.30 – 15:30
CVR nr. 83983515 · mail@metalcentret.dk

Frameld dig nyhedsbrevet

lukbox.png