dkFlag.png
English
DE
Aluminium
Messing
Kobber
Bronze
Rustfrit Stål
Diverse metaller
Stumpe-Lager
Tilbudsvarer
HTML:
Metalcentret A/S - Nyhedsbrev marts 2015 Nyhedsbrev fra Metalcentret
Metalcentret A/S
Nyhedsbrev marts 2015
Tilbud fra Metalcentret i Glostrup

19. marts 2015

Tidligere har vi lavet månedstilbud på de af vores varer, som af den ene eller den anden årsag ikke sælger. Med et lager-sortiment på mere end 5.000 varenumre, så vil der altid være vare numre, som bliver ramt af ændringer i efterspørgslen.

screenshot-tilbudsvarer

Tilbudsvarer

Vi laver nu et permanent menupunkt på vores hjemmeside med tilbudsvarer, som bliver opdateret løbende. På den måde kan du måske sikre dig en ekstra god pris på enkelte varer – når det passer dig. Det er som altid med forbehold for udsolgte varer. Vi tester det frem til sommerferien og kigger så på om det er relevant for vores kunder.

Enhedspriser pr. kg:
  • Aluminium 20,-/kg.
  • Messing 30,-/kg.
  • Kobber 35,-/kg.
  • Fosforbronze 30,-/kg.
Kontakt os

Du er altid velkommen til at skrive på mail@metalcentret.dk eller ringe på 43 63 21 22 og få en god snak om metaller og de løsninger, som vi kan tilbyde dig. Husk at du kan kigge på vores sortiment på www.metalcentret.dk/varekatalog - du kan søge dig frem til præcis den vare, som du står og mangler og du kan med det samme se, om varen er på lager.

Frameld nyhedsbrevet

Kontakt Metalcentret A/S
NyhedsbrevKlik.png
NyhedsbrevArkiv.png
kompletLagerliste-site.png
A/S Metalcentret · Ejby Industrivej 100 · DK-2600 Glostrup · Telefon (+45) 43 63 21 22 · Lagerets åbningstider: Hverdage 7.30 – 15:30
CVR nr. 83983515 · mail@metalcentret.dk

Frameld dig nyhedsbrevet

lukbox.png